



## Practice Supervisor Workshop Friday October 16, 2020 12:30 PM – 4:30 PM Digitally through the University of Manitoba

## Agenda

12:30	Welcome – Round Table Introductions	15 min
12:45	Questions related to pre-learning topics  Marilyn Singer & Jo Ell Stevenson	30 min
1:15	Chart audit practice session (will include breakout-working groups)	60 min
	Marilyn Singer & Jo Ell Stevenson	
2:15	Delivering effective feedback - How to lead difficult conversations (will include breakout-working groups)  Anita Ens	90 min
3:45	Reflections from an experienced practice supervisor Nichelle Desilets	20 min
4:05	Reflections from a former supervised physician Kernjeet Sandhu	20 min
4:25	Concluding Remarks & Feedback	